Partnerbedrijf

‘Het effectief opleiden van vakmensen in de praktijk. Bedrijven faciliteren in het verkrijgen van hun eigen bedrijfsopleiding’

Partnerbedrijven hebben input binnen de opleiding, wat heeft u nodig? Om dit goed te kunnen beantwoorden vragen wij ook wat van u! We zullen elkaar moeten leren kennen, bedrijfscultuur, gedrag, normen&waarden, veel meer dan een hal en machines bepalen wat uw bedrijf maakt tot welke deze is.

Dok 4 werkt nu al samen met een aantal partnerbedrijven die hun kennis en ervaring overdragen aan de kandidaten in een specifieke richting in de techniek: lassen, constructie of fijnmechanische techniek. Wij zoeken in diverse regio’s nog partner bedrijven die graag zelf een bedrijfsspecifieke opleiding willen vormgeven.

Ook als u al een partnerschap heeft met een regulier uitzendbureau heeft Dok4 de ervaring dat dit goed naast elkaar kan bestaan. Wij zijn als Dok4 volledig NBBU gecertificeerd en ingericht als een kwalitatieve uitzendorganisatie. We kunnen u op deze manier u helpen aan uw eigen uitzendbureau. Benieuwd wat u kan verdienen met uw flexibeleschil? Vraag naar naar winstdeling!