Instructeur Praktijkonderwijs

Heb jij ervaring in de bouw of techniek en lijkt het je een mooie uitdaging om met jouw kennis en vaardigheden bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie vakmensen? Wordt instructeur praktijkonderwijs in het MBO.

Wij zijn Dok4, uitzendbureau in de bouw, techniek en het onderwijs. Voor diverse opleiders in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste instructeurs.

Jouw uitdaging

In de rol van instructeur praktijkonderwijs geef je les aan MBO-studenten. Je begeleidt de leerlingen bij het aanleren van vaardigheden en technieken die zij nodig hebben in hun latere beroep. Daarbij zorg je voor een veilige en gestructureerde leeromgeving zodat dat de leerlingen zich op hun gemak voelen.

Je geeft les in de werkzaamheden binnen jouw specifieke ervaringsgebied en het gebruik van de bijbehorende gereedschappen en machines. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van studenten tijdens de praktijklessen en het toetsen van hun prestaties.

Als instructeur praktijkonderwijs beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Zo ben je in staat om op een duidelijke en heldere manier jouw ervaring over te brengen. Daarnaast heb je ook voor elke student. Je ziet wanneer studenten extra begeleiding nodig hebben en helpt ze bij het ontwikkelen van hun talenten.

Profiel

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de bouw of techniek.
 • Je hebt affiniteit met het onderwijs en het begeleiden van studenten.
 • Je bent in staat om kennis en vaardigheden op een duidelijke manier over te brengen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het geven van praktijklessen.

Ons aanbod

Bij Dok4 helpen we je graag met de volgende stap in je carrière. Met onze achtergrond in de bouw, techniek en het onderwijs werken we voor meerdere onderwijsinstellingen die graag een instructeur praktijkonderwijs aan hun team toevoegen.

Heb jij interesse om jezelf te ontwikkelen in het onderwijs en wil je graag meer weten over de functie? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je het proces versnellen? Voeg dan direct je CV en motivatie toe aan het sollicitatieformulier.

Docent(e) Voortgezet Onderwijs

Heb jij passie voor lesgeven en wil je graag jouw kennis en vaardigheden overdragen aan de volgende generatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Dok4, uitzendbureau in de bouw, techniek en het onderwijs. Voor diverse opleiders in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten in het voortgezet onderwijs.

Als Docent(e) Voortgezet Onderwijs geef je niet alleen les aan leerlingen, maar begeleid je hen ook in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Je zorgt voor een veilige en stimulerende leeromgeving waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen ontdekken.

Functieomschrijving:

 • Als Docent(e) Voortgezet Onderwijs geef je les aan leerlingen in de onderbouw of bovenbouw.
 • Je ontwikkelt lesmateriaal dat aansluit bij de leerdoelen en interesses van de leerlingen.
 • Je geeft feedback en begeleiding aan leerlingen om hen te ondersteunen in hun leerproces.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van de schoolplannen en het schoolbeleid.
 • Je onderhoudt contact met ouders en collega’s om de voortgang van leerlingen te bespreken en samen te werken aan de ontwikkeling van de school.

Profiel:

 • Je beschikt over een relevante opleiding en bent bevoegd om les te geven in het voortgezet onderwijs.
 • Je hebt een passie voor lesgeven en bent in staat om leerlingen te motiveren en te inspireren.
 • Je bent gespecialiseerd in één of meerdere vakken en hebt kennis van de benodigde onderwijsmethoden.
 • Je bent communicatief sterk, je kunt daardoor goed samenwerken met collega’s en bent prettig in de omgang met leerlingen en hun ouders.
 • Je bent flexibel en kunt omgaan met veranderingen en uitdagingen in het onderwijs.

Ons aanbod:

Bij Dok4 helpen we je graag met de volgende stap in je carrière. Als uitzendbureau dat is gespecialiseerd in het onderwijs hebben we veel contacten met onderwijsinstellingen in Noord-Nederland. We brengen graag jouw wensen in kaart en gaan voor je op zoek naar een werkgever die bij je past.

Ben jij op zoek naar een baan als Docent(e) Voortgezet Onderwijs en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je het proces versnellen? Voeg dan direct je CV en motivatie toe aan het sollicitatieformulier.

Docent(e) MBO

Ben jij een enthousiaste docent(e) met ervaring en heb je ambitie om les te geven in het MBO?

Wij zijn Dok4, uitzendbureau in de bouw, techniek en het onderwijs. Voor diverse opleiders in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten in het MBO.

Functieomschrijving

Als docent(e) in het MBO ben je verantwoordelijk voor het geven van inspirerende en uitdagende lessen aan studenten. Je bent in staat om de leerlingen te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Je hebt kennis en ervaring op een specifiek vakgebied en kunt deze op een begrijpelijke manier overbrengen op de studenten.

Daarnaast ben je in staat om individuele aandacht te geven aan de studenten en hen te begeleiden bij het ontwikkelen van hun talenten. Je zorgt voor een veilige en gestructureerde leeromgeving zodat dat de leerlingen zich op hun gemak voelen.

Profiel

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding en bent bevoegd om les te geven in het MBO.
 • Je hebt affiniteit met het begeleiden van studenten in hun ontwikkeling.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het geven van praktijklessen.
 • Je bent in staat om kennis en vaardigheden op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen.

Ons aanbod

Bij Dok4 helpen we je graag met de volgende stap in je carrière. We brengen jouw wensen in kaart en gaan voor je op zoek naar een werkgever die bij je past.

Ben jij op zoek naar een baan in het middelbaar beroepsonderwijs en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je het proces versnellen? Voeg dan direct je CV en motivatie toe in het sollicitatieformulier.

Docent AVO

Voor een opdrachtgever in de regio Stadskanaal zijn wij op zoek naar een docent AVO die op korte termijn beschikbaar is.

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een school voor praktijkonderwijs in Stadskanaal. Na het doorlopen van het Praktijkonderwijs kunnen leerlingen in toenemende mate zelfstandig en volwaardig participeren in de maatschappij.

Profiel
Je bent een enthousiaste en kundige docent, die:

 • een afgeronde PABO opleiding heeft;
 • affiniteit heeft met de doelgroep;
 • ervaring heeft, liefst binnen het praktijkonderwijs;
 • beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • beschikt over sterke pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden;
 • weet van aanpakken en goed kan werken in teamverband.

Functieomschrijving
Als docent in het praktijkonderwijs bereid je jouw leerlingen zo goed mogelijk voor op de maatschappij. Leren, werken, burgerschap en vrije tijd zijn daarbij belangrijke aspecten. Je werkzaamheden bestaan onder anderen uit:

 • Het verzorgen van AVO lessen (rekenen, Nederlands, cultuur en maatschappij, sociale veiligheid);
 • Het uitvoeren en mede organiseren van les overstijgende activiteiten voor de leerlingen;
 • Het deelnemen aan teamoverleggen en werkgroepen.

Ons aanbod:

 • Een tijdelijke aanstelling van 0.6 fte.
 • Salarisschaal: is afhankelijk van diploma’s en werkervaring.
 • Arbeidsvoorwaarden: CAO VO, inschaling in LB.
 • Goede begeleiding vanuit collega’s, zodat je snel gewend bent op onze school.
 • Een kundig en gedreven team die nauw betrokken is bij schoolontwikkeling.

Het geven van een proefles kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Ben jij de enthousiaste docent die we zoeken of wil je graag meer weten over de vacature? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je het proces versnellen? Voeg dan direct je CV en motivatie toe.

Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact met ons opnemen via. We zijn bereikbaar op: 0599 724 945.